Het ZVVT ICT Carrièreprogramma voor omscholing of bijscholing 

Ik praat regelmatig met mensen die graag onze missie ondersteunen. Vorige week sprak ik een dame die graag een bijdrage levert. Ik vertelde haar over ons ICT carrièreprogramma en de positieve effecten ervan. Haar antwoord: Ik ben onder de indruk! Dit is de zoveelste keer dat ik dit hoor. Hierdoor realiseerde ik mij dat wij via onze social mediakanalen nauwelijks praten over 1 van onze belangrijkste impactdiensten, namelijk het ZVVT ICT carrièreprogramma. De meeste deelnemers vinden ons via mond-tot-mond reclame.

Wat is het ZVVT ICT carrièreprogramma?
1. Het programma bestaat uit 5 fases, met als eerste fase de Verkenningsfase. In de Verkenning krijgen de deelnemers opdrachten om te maken zoals het uitvoeren van onderzoek/analyse, maken van ontwerpen, programmeren, cybersecurity, maken van procesdiagrammen, het functioneel inrichten van een online omgeving en prompt engineering/AI. Daarnaast krijgen ze een Persoonlijkheidstest en Intelligentietest. De resultaten van de opdrachten en de testen gebruiken wij om samen met de deelnemers de juiste ontwikkelkeuzes te maken.
2. Deelnemers kunnen, na een online intake, starten in de fase wat bij ze hoort. Bijvoorbeeld ervaren ICT’ers starten meestal in de (Om)scholingsfase. Ze weten grotendeels al wat ze kunnen en willen.
3. De deelnemers volgen een plaats- en tijdsonafhankelijke programma. Makkelijk te combineren met hun werk en/of gezin. Zeer geschikt voor onze werkende deelnemers.
4. Wij leveren maatwerk. Alle deelnemers krijgen persoonlijke begeleiding, zowel ICT inhoudelijk alsook persoonlijk.
5. Deelnemers krijgen inzicht in zichzelf, in wat ze nog meer kunnen en in hun ontwikkelpotentie, zowel ICT inhoudelijk alsook persoonlijk.
6. Deelnemers worden gericht omgeschoold richting een carrière in de ICT. Of zij worden bijgeschoold voor een groei in hun carrière in de ICT.

Voor meer informatie of deelname aan het ICT carrièreprogramma klik: https://zvvt.nl/ict-cp/

Marianne Dorder-Servet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *