TeaTalk Zwarte vrouwen in de ICT in Nederland

Het was op donderdag 15 september een geweldige Tea Talk bij The Eyes Assembly!

Praten over de nut en noodzaak van ICT/Digitalisering en waarom meer vrouwen moeten kiezen voor een carrière in de ICT doe ik graag! ICT kan taaie stof zijn, maar ik weet het altijd weer behapbaar en interessant te maken. Na een korte presentatie en een goed gesprek met veel interesse en veel vragen zijn we gezellig aan de slag gegaan met een door mij gemaakte ICT kwartet. Het was lachen, plezier en kennis op doen. ICT-kennis delen en opdoen op een luchtige en effectieve manier? Hiervoor moet je bij Stichting Zwarte vrouwen voor Technologie zijn!

Zelf  ontwikkelde kwartet dat elke ICT liefhebber aanspreekt.

Wil je ons ook op bezoek? Wil je aandacht geven aan een diverse ICT sector? En het wegwerken van het tekort van gekwalificeerd personeel voor de vele ICT-functies binnen de ICT-sector of binnen je ICT organisatie bespreekbaar maken? Maak gerust contact. Marianne Dorder-Servet.

Stichting Zwarte vrouwen voor Technologie stimuleert, verbindt en ondersteund Zwarte vrouwen om te kiezen voor of te groeien binnen de ICT door kennis te vergaren en gebruik te maken van ons ondersteuningstraject. Welke vrouw ken jij die jij dit gunt?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *