Carrièreswitcher
Voor jouw (om)scholing en groei in de ICT hebben wij verschillende effectief bewezen diensten, waaronder:
- Deelname aan het ICT carrièreprogramma. Voor je oriëntatie, begeleiding, (om)scholing en groei in de ICT. Voor starters en ervaren ICT’ers.
- Deelname aan RELIEF! Het familiaire Mentor en Sponsorprogramma voor starters en ervaren ICT’ers. Ongeacht de situatie waarmee jij te maken hebt in de ICT, wij hebben ervaren mentors die jou hierin kunnen begeleiden en adviseren.
- Bezoeken van onze Evenementen. Dit zijn IT events, workshops, trainingen, informatiesessies en cursussen, zowel online als fysiek.
- Lid worden van de ZVVT Community. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot het juiste zakelijk netwerk en een community die jou support.
Meedoen
Diensten
ICT Carrièreprogramma
Het ICT carrièreprogramma bestaat uit 5 fases. In het ICT carrièreprogramma besteden wij aandacht aan zowel de inhoudelijke ontwikkeling alsook de persoonlijke ontwikkeling van vrouwen.
Evenementen
We organiseren regelmatig evenementen in Amsterdam en hebben tot nu toe meerdere ICT-evenementen met succes gehouden met geweldige sprekers en workshops.
RELIEF! Het familiaire Mentor en Sponsorprogramma
RELIEF! is een giving back programma waarbij wij elkaar als vrouw versterken om prettig te werken en te excelleren. Wij geven op een waardige manier terug aan elkaar. Dit doen wij op basis van vertrouwen.
ZVVT Community Membership
Ontmoet mensen met uiteenlopende expertise, ideeën en achtergronden, met interesse in de ICT en die onze missie ondersteunen. De voertaal binnen de community is Nederlands en Engels. De ZVVT Community Membership biedt verschillende voordelen.
Doneren
We streven ernaar dat het percentage zwarte vrouwen met een ICT-opleiding stijgt en dat meer zwarte vrouwen kiezen voor een duurzame loopbaan op de ICT-arbeidsmarkt.
De Problemen
De uitdagingen
De Nederlandse techsector wordt gedomineerd door mannen: het aandeel van vrouwen in techberoepen is slechts 16 procent. Bron: Vrouwen verlaten vaak vroeg de techsector: wat kunnen bedrijven daaraan doen?