Word Partner

Op zoek naar ICT-talenten? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij geven u toegang tot starters en ervaren ICT-talenten. 

Stichting Zwarte vrouwen voor Technologie (ZVVT) zorgt voor het vinden, (om)scholen en plaatsen van onbenut talent in de ICT-sector. Wij leveren een bijdrage aan het verminderen van het tekort aan ICT-personeel bij organisaties. Om deze reden helpen wij uw organisatie graag aan nieuw talent dat waarde zal toevoegen aan uw business.

Diversiteit, inclusie en talent. Stichting ZVVT ondersteunt graag bedrijven die deze waarden willen integreren in hun bedrijfsvoering. In 2023 zijn er 40 personen toegelaten tot ons ICT-carrièreprogramma. 76% hiervan waren zwarte vrouwen, de overige deelnemers waren niet-zwarte vrouwen en mannen. Hoewel de primaire focus ligt op het (om)scholen van zwarte vrouwen, ondersteunen wij ook niet-zwarte vrouwen en mannen bij hun verkenning, (om)scholing en/of groei in de ICT. Wij streven naar kwaliteit in onze programma’s, waarbij we een diverse groep deelnemers verwelkomen. Van de deelnemers heeft 91% een afgeronde HBO- of WO-opleiding.

Onze succesverhalen omvatten kandidaten die door ons zijn opgeleid en geplaatst bij banken, de luchtvaartindustrie en bij detachering- en consultancybedrijven. De meest gekozen functieroutes na het programma vallen binnen data-analyse, functioneel beheer en software development.

Wij zoeken partners om de kloof tussen onbenutte talenten en de vraag naar ICT’ers te dichten. Een samenwerking met ZVVT ziet er als volgt uit:

  1. Intakegesprek.
  2. Bespreken wensen/ behoeften van uw organisatie en stichting ZVVT.
  3. Bespreken gewenste talenten en beschikbare talenten.
  4. Verwachte kosten.
  5. Afsluiten overeenkomst.

Ziet u hier een kans of bent u geïnteresseerd in meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

  • E-mail: info@zvvt.nl
  • Telefoonnummer: 0628864556

Word partner van onze jaarlijkse ICT events. 

Maak deze ICT events mogelijk met een financiële bijdrage, sponsoring van locatie of catering en/of inzet van uw specifieke expertise. Partners laten voor, tijdens en na de de ICT events hun toegevoegde waarde zien. Daarnaast zetten ze zichzelf in de schijnwerpers als betrokken organisaties die meebouwen aan de mogelijkheden van ICT’ers en niet-ICT’ers. Wilt u zich een beeld vormen van de gehouden ICT events? Bekijkt u deze aftermovie van september 2023: https://youtu.be/QzDFQ8NeUWQ

Partner worden van onze ICT events? Maak contact om af te stemmen hoe uw organisatie een bijdrage kan leveren. De contactgegevens zijn: 

  • E-mail: info@zvvt.nl
  • Telefoonnummer: 0628864556

Deze partners hebben tot nu toe hun bijdrage geleverd aan onze missie in de vorm van sponsoring van locatie of een financiële bijdrage. 

StartupAmsterdam-SAMS-Logo-Final.webp