Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cursus Cybersecurity awareness (in Dutch)

March 15 @ 6:00 pm - 8:30 pm

Met trots presenteren wij (ZVVT) een aantal basiscursussen voor (startende) ondernemers en (ervaren) marketeers waaronder Digital Marketing, Data Analytics, Cybersecurity awareness en E-commerce en Online Business Strategie. Ben je erbij? Voor alle info kijk op onze website: https://zvvt.nl/events/

Wat ga je leren?
Leren over de basisprincipes van cyberbeveiliging om bedrijfsgegevens en klantgegevens te beschermen. Leren over cybersecurity-bedreigingen en hoe te voorkomen dat hackers gegevens hacken.

Datum: Vrijdag 15 maart 2024
Locatie: Online
Tijd: Vanaf 18:00 – 20:30

Informatie en registratie: Mailen naar eventmanagement@zvvt.nl
Voor ZVVT members: 50% korting, Euro 12,50
Voor Non-members: Euro 25,-

De trainer is Refolino Lagadeau. Refolino is een ervaren IT-professional  gevestigd in Paramaribo, Suriname, met een solide achtergrond in systeem- en netwerkbeheer en IT-beveiliging. Door zijn uitgebreide ervaring heeft hij een brede kennis ontwikkeld in het beheer en de bescherming van zowel fysieke als digitale infrastructuren. Zijn toewijding aan voortdurende professionele ontwikkeling blijkt uit zijn uitgebreide lijst van internationale certificeringen, waaronder Certified Information Security Manager (CISM), Certified in Risk Information Control (CRISC), en Certified Security Operations Practitioner. Deze certificeringen, samen met andere internationale, lokale en bedrijfsspecifieke trainingen, hebben hem een solide basis gegeven in cybersecurity.

Wat hem onderscheidt, is niet alleen zijn technische bekwaamheid, maar ook zijn leiderschapskwaliteiten en ambitie om door te groeien naar de rol van IT-Security officer. Zijn vermogen om effectief te plannen, samen te werken en oplossingsgericht te denken, maken hem een waardevolle aanwinst voor elk team dat zich richt op het waarborgen van de veiligheid van digitale systemen en gegevens.

Naast zijn professionele toewijding geniet hij van diverse interesses, waaronder fotografie, het lezen van boeken en meditatie. Momenteel rond hij twee boeken af, namelijk \”Can\’t Hurt Me\” van David Goggins en \”The Psychology Of Money\” van Morgan Houssel, en staat hij op het punt om te beginnen aan \”The Art of War\” van Sun Tzu. Deze activiteiten helpen hem om balans te vinden tussen zijn werk en persoonlijk leven, terwijl hij streeft naar excellentie in zijn vakgebied. Met vastberadenheid en visie streeft hij naar voortdurende groei en succes als IT-beveiligingsexpert, met als uiteindelijk doel een vooraanstaande rol te vervullen in de steeds veranderende wereld van cybersecurity.

\"\"

Details

Date:
March 15
Time:
6:00 pm - 8:30 pm
Website:
https://zvvt.nl/events/

Organizer

Thank you for joining us at the IT event

Venue

ICT Event Mei 24