Nazorg: Persoonlijke ontwikkeling

Als stichting focussen wij niet alleen op het stimuleren van zwarte vrouwen om te kiezen voor de ICT, maar ook op het zo lang mogelijk behouden van deze zwarte vrouwen in de ICT sector. Dit is een 3-jarig nazorgtraject. 


Het eindresultaat is het zo lang mogelijk behouden van de vrouwen in de ICT sector, waarbij zij met veel plezier de carrière kunnen hebben die zij zich wensen.
Deze Nazorg is bedoeld voor vrouwen die?

Het Sollicitatietraject hebben gevolgd en vervolgens zijn aangenomen bij een werkgever of zijn gestart als zelfstandige binnen de ICT sector.

What Our Students Say About Us

Goede begeleiding van Stichting Zwarte vrouwen voor Technologie

March 10, 2024

1. Waarom heb je gekozen voor Stichting Zwarte vrouwen voor Technologie?

Ik heb gekozen voor de SZVVT omdat ik de mogelijkheid heb gekregen om een korte traject bij hen te volgen. Daarnaast omdat het kansen voor zwarte vrouwen in de ICT wilt bieden.

2. Je hebt bij ons het Verkenningstraject gevolgd. Welke ondersteuning/ begeleiding heb je gekregen vanuit dit traject?

Ik heb ondersteuning gehad van Marianne. Zij is iemand die je graag wilt helpen en is een dame van haar woord. Als zij een afspraak maakt met je dan houdt zij zich daaraan. Als je vast komt te zitten kan je haar altijd benaderen.

3. Hoe heeft dit Verkenningstraject je geholpen?

Door dit traject ben ik erachter gekomen welke richting in de ICT mij het leukst lijkt en ben ik erachter gekomen dat de wereld in de ICT branche wel degelijk iets voor mij kan betekenen.

4. Wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd dat de ICT branche erg breed is en dat ar van alles te doen is in de ICT branche. Tegenwoordig draait alles om de ICT branche. Waar ik voorheen dacht dat het alleen met cijfers en berekeningen te maken had ben ik erachter gekomen dat dat niet zo is. Het gaat dieper dan dat.

5. Wat adviseer je andere vrouwen die geïnteresseerd zijn om te kiezen voor ons ICT- carrièreprogramma?

Gewoon ervoor gaan. Je wordt goed begeleidt.

Wiwi
Registration form