ICT Event April 2023

Op 28 april 2023 hadden we het leukste en meest leerzame ICT-evenement in Amsterdam Zuidoost. ICT- en niet-ICT-experts uit het hele land zijn naar het evenement gekomen.

Onze Speakers

Dit zijn de geweldige sprekers die in april bij ons hebben gesproken. 

Selina Thompson

Selina Thompson

Software ontwikkelaar bij Qualogy
Wij heten onze keynote speaker Selina Thompson van Forward Transformation van harte welkom. Selina inspireert mensen in landen en culturen over de hele wereld om de manier waarop ze dingen doen ten goede te veranderen door een digitale mindset aan te nemen. Sinds het begin van de jaren negentig heeft Selina meer dan 50 miljoen mensen kennis laten maken met digitale technologieën, waaronder samenwerking in de cloud, het internet der dingen, digitale betalingsplatforms, kunstmatige intelligentie en geautomatiseerde serviceoplossingen. Haar klantenlijst omvat verschillende toonaangevende organisaties, waaronder Visa, AMEX, Royal Dutch Shell, Nissan en BUPA, terwijl Selina verandering en adoptie leverde voor hun digitale transformatietrajecten.
Kim Fuqua

Kim Fuqua

Managing Director, Customer Success, Microsoft
Kim currently manages a team of Senior Customer Success Account Managers for Microsoft Netherlands. Her team orchestrates technical delivery and cloud support operations for some of the largest Manufacturing and Energy companies in the world. Prior to her current role, Kim was the first person hired into the position of Senior Principal Customer Success Account Manager, a relatively new position at Microsoft. She was primarily responsible for services delivery orchestration across key transformational projects using Microsoft technology, for one of the largest companies in the Energy industry. As a key leader on the Global Account Team supporting this customer, her contributions helped to secure an important strategic alliance between this customer and Microsoft, the first of its kind for both companies.
Kristle de Freitas Patricio​

Kristle de Freitas Patricio

Bi Analytics Consultant
Na jaren werken in de Retail sector en werken als office manager heeft Kristle een grote overstap gemaakt naar de IT met behulp van de Do Good Only Company. Kristle begon als Data Scientist en ging verder als consultant bij Magna Versum. Bij Magna Versum helpt en adviseert ze klanten bij het implementeren van Business Intelligence (BI), Datawarehousing en  Cloud oplossingen. Naast dit heeft ze Rechten, Cyber security en Ethical Technologist als achtergrond. Ze is ook bestuurslid bij Stichting Zwarte Vrouwen voor Technologie, waar ze haar passie voor de diversiteit in IT kan inzetten.

Daniëlle Belfor ​

Daniëlle Belfor

Medeoprichter/bestuurder en trainer SynergyInc.
Danielle bied psychologische hulp aan volwassenen binnen de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ). Ik bied psychologische hulp aan volwassenen binnen de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ). Je kan bij mij terecht voor lichte tot matige psychische problemen van uiteenlopende aard, zoals trauma, angsten, depressie, negatief zelfbeeld, levensfaseproblemen, verlies/rouw en stressklachten. Vrij snel na mijn universitaire studie psychologie heb ik besloten om mij te verdiepen in mijn vakgebied. In 2014 heb ik de GZ-opleiding voltooid. Vervolgens heb ik mijn kennis verbreed met psychodrama, cognitieve gedragstherapie en acceptance commitment therapy. Ook heb ik de opleiding tot EMDR-practitioner afgerond. Ik ben een persoon die zich graag ontwikkeld. Ik geniet van zowel de positieve als negatieve aspecten van het leren; ik leer in het leven en leef ook om te leren.


Roebina Kaffe

Roebina Kaffe

Software ontwikkelaar bij Qualogy
Roebina werkt inmiddels 10 jaar als software engineer/consultant. De eerste 5 jaren voor Surinaamse klanten en de laatste 5 jaren op de Nederlandse markt. Zij is afgestudeerd aan het Polytechnic College Suriname in Bedrijfskundige Informatica. Na het behalen van haar VWO diploma heeft zij een cursus PC Technician gevolgd en 4 jaren in computer Retail gewerkt. Tijdens haar studie is zij gestart met het werken in Suriname voor Qualogy Caribbean. Via dit bedrijf werd zij gedetacheerd in Nederland. Na haar detacheringsperiode heeft zij ervoor gekozen om permanent in Nederland te blijven wonen en werken als Software consultant. Roebina is getrouwd en heeft een dochtertje van 2,5 jaar. In haar vrije tijd houd zij zich bezig met bakken en food fotografie.

Phaedra La Reine

Phaedra La Reine

Lifemanagement & Happinesscoach en spreekster van La Reine Coaching
Met La Reine Coaching bied Phaedra diverse masterclasses, workshops en trajecten aan op het gebied van persoonlijk leiderschap, spreekvaardigheid en gelukswetenschap. Ze is allroundcoach, Disc & Drijfveren specialist en geluksdeskundige. Ook volgt zij het Lisa Nichols Certified Transformational Trainer Programma. Door je te helpen je Waarom te ontdekken en door het uitvoeren van een Disc & Drijveren analyse helpt zij jou om keuzes te maken in je carrière. Haar Pitchworkshop helpt jouw om jezelf duidelijk, kort en krachtig te presenteren. Phaedra heeft, na jarenlang actief te zijn geweest in de vastgoedwereld o.a. als makelaar en interieurstyliste, besloten om het roer om te gooien en haar werkelijke doel in het leven te vervullen: bijdragen aan een wereld vol gelukkige mensen want gelukkige mensen zijn succesvoller in alles wat ze doen.
Vivianne Bendermacher

Vivianne Bendermacher

Oprichter van Techionista
Vivianne Bendermacher is de oprichter van Techionista. Met Techionista zet zij zich samen met haar co-founder Tamira van Roeyen in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Dat doet ze onder andere door het organiseren van omscholingstrajecten op het gebied van Data & AI in samenwerking met Microsoft. Bendermacher is daarnaast techexpert bij RTL Boulevard, podcasthost voor verschillende technologie-podcasts en veelgevraagd spreker en dagvoorzitter van tech-events.
Nathalie Tam

Nathalie Tam

Sr. Customer Service Manager bij Conclusion
Als sr. Customer Service Manager zorgt Nathalie ervoor dat geleverde IT-diensten in lijn zijn met de gemaakte afspraken. Ze is onlangs geïnterviewd door AG Connect – hét platform voor IT-ers- over het als vrouw werkzaam zijn in de ICT. Zij behaalde haar bachelor of Economics aan de Hogeschool Inholland. Tijdens en na haar afstuderen vervulde zij diverse rollen in sales, accountmanagement en consultancy. Vanuit deze ervaringen, is zij zonder specifieke technische achtergrond, ruim 14 jaar geleden in de ICT-branche terechtgekomen.