(Om)scholen

In dit (om)scholingstraject adviseren en begeleiden wij jou bij het kiezen van de juiste (om)scholing en financiering van je opleiding(en). 

Het eindresultaat van dit (Om)scholingstraject is dat jij de juiste opleiding(en) en passende studie financieringsmogelijkheden kiest, aanvraagt en krijgt. We geven een concreet advies, inclusief te nemen stappen om in te schrijven bij de gekozen opleider en de te nemen stappen bij het aanvragen van de studie tegemoetkoming. Bij het adviseren welke opleiding(en) te volgen houden we rekening met jouw sociaaleconomische situatie.

Dit (om)scholingstraject is bedoeld voor vrouwen die:

  • Het Verkenningstraject hebben gevolgd. 
  • Nog niet weten welke opleiding ze willen volgen en willen weten welke opleiding ze het beste kunnen kiezen passend bij de gewenste functie in de ICT en passend bij hun sociaaleconomische situatie. 
  • Opzoek zijn naar financieringsmogelijkheden voor de ICT opleiding die ze willen/moeten volgen.

Vrouwen met bijvoorbeeld een gezin of een baan met onregelmatige tijden, kunnen andere wensen hebben met betrekking tot de opleidingsduur- en intensiteit. Hier wordt rekening mee gehouden bij het adviseren welke opleiding(en) te volgen, in welke volgorde en bij welke opleider. Dit passend bij je ambitie. Als wij meerdere opleiding(en) adviseren dan stellen wij een opleidingsplan op met hierin opgenomen het te volgen opleidingsroute. De geadviseerde en gekozen opleiding(en) volgen de vrouwen bij een geaccrediteerde en bestaande opleider.

Aanmeldformulier

Kies Trajecten