Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ICT event – Meer vrouwen in de ICT: Wat zijn jouw kansen als vrouw? Kom je op 28 april?

April 28 @ 18:00 - 21:00

“YOU DON’T GET OPPORTUNITIES, YOU CREATE THEM”

KIM FUQUA

LET US CREATE THEM TOGETHER! Kom op vrijdag 28 april naar het ICT event “Meer vrouwen in de ICT: Wat zijn jouw kansen?”. Vanaf 18:00 – 21:00 bij The Extra Mile, Hessenbergweg 8, te Amsterdam Zuidoost.

Dit met als doel het bereiken, inspireren, voeren van het gesprek met elkaar en het geven van meer inzicht aan zwarte vrouwen, van alle leeftijden, over de kansen die er zijn om te werken in de ICT. Er is al jaren een structureel tekort aan technische en niet-technische talenten binnen de ICT. ICT functies behoren tot de best betaalde functies. Dus er zijn kansen. Voor jou, je familie, vrienden en kennissen. Je krijgt ook informatie over onze ICT carrièreprogramma waarmee we jou begeleiden en laten opleiden voor een functie in de ICT.

Samen met The Extra Mile organiseert Stichting Zwarte vrouwen voor Technologie (ZvvT) het ICT Event. We hebben een panel en afzonderlijke sprekers. Klik hier voor info over onze geweldige spreeksters. 

Kom luisteren, meepraten, netwerken en je vragen stellen aan deze experts. Voor meer informatie en kaarten verkoop verwijzen wij naar Eventbrite.

Details

Date:
April 28
Time:
18:00 - 21:00

Organizer